Pisica Animal Mic Balon Masina Pandantiv Oglinda Retrovizoare Auto cu masini de Desene animate Drăguț Pandantiv Pandantiv Decor A8Q4

m165546

4.48lei

-2.09

6.57lei

-31 %

Produs nou

Caracteristici:

1. Perfect pentru Paști, de Crăciun Cadouri de Vacanță Ornament Decor, Nunta, Cadou de suveniruri, de asemenea, care iubesc cainele si pisica.

2. Frumos dimensionate pentru ușor de coordonare cu alte mici sau mari dimensiuni, ornamente.

3. Este, de asemenea, o Mașină de Farmec pentru a atârna de oglinda retrovizoare,sau agățat lângă fereastră,terasă,usa,familia ta va iubi.

4. Reduce nivelul de stres în mașină.Atunci când sunt nerăbdători să meargă la muncă sau blocat în blocaje de trafic pot vedea acest animal de companie sa se simta fericit.

5. Perfect pentru a da ca un cadou.Mai ales pentru unul care se pare că au deja totul.

Notificare:

*Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

*Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Material: Acril

Pachet inclusiv

1 x Masina de Agatat Ornament

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Etichete: sexy mașină de ornament, carbon volan, masina pandantiv, masina de farmec pentru oglinda retrovizoare, oglinda de la masina pandantiv, star auto pandantive, masina pentru, balloon foil cat, andreea accesorii auto, personalizare auto accesorii

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare