Lichid de frână Lichid Tester de Ulei Verificați Pen Auto 5 LED-uri Auto Vehicul Instrument de Testare pentru Testarea DOT3 DOT4 Lichid de Frana DOT5

m147817

9.97lei

-6.92

16.89lei

-40 %

Produs nou

51826 Vinde Fierbinte

36643 Fierbinte De Vânzare

Caracteristici:

1.Cinci indicatori cu LED-uri arată rezultatele mai precise.

2.Testarea DOT 3, DOT4, DOT5 de lichid de frână.

3.Apăsați comutatorul pentru a activa puterea, lumina LED-ul verde care reprezintă baterie în mod corespunzător, verde, lumina nu strălucește în numele de A înlocui bateria.

4.Oprire automată.

5.Pentru a verifica calitatea de lichid de frână de calitate.

Descrieri:

1.Lichid de frână creionul se bazează pe modificarea conductivității pentru a determina umiditatea schimbare lichid de frână.

2.Acesta arată în mod clar gradul de umiditate conținută de diode emițătoare de lumină, conținut ridicat de umiditate va duce la scăderea punctului de fierbere, afectează performanțele de frânare.

3.Roșu indică lichidul de frână are nevoie imediată de înlocuire, verde reprezintă o stare bună, galben indică starea este acceptabil, dar în curând înlocuit.

Gata pentru Lichid de Frână Test

Deșurubați rezervorul de lichid de frână, și scoateți capacul lichidului de Frână tester.Dip de testare sonde în lichid de frână până la jantă din plastic ale aparatului.

Pentru a verifica Lichidul de Calitate

Apăsați butonul pentru power on, LED-ul verde se va aprinde.Introduce tester in rezervor pentru o secundă, apoi tester rezultatul va fi corect indicat de Led-uri.Reprima butonul de power off.Testerul va automat alimentarea după aproximativ 15 secunde de inactivitate.

Parametri tehnici:

1. LED-ul verde de lumini = conținut de apă în lichidul de frână H2O 3%, nu poate continua să utilizați lichidul de frână trebuie să fie înlocuit LED Roșu: schimbare lichid de frână.

4.LED roșu intermitent: înlocuirea bateriei.

5.LED galben: conținut scăzut de umiditate, verificați din nou în șase luni.

6.LED verde: lichidul de frână linii / celule rând.

Verde: Bateria OK, asta este, lichidul de frână nu conține apă

Verde / galben: frână de ulei în apă conținut de mai puțin de 1%, mai bine de lichid de frână, performanta, usurinta de utilizare.

Verde / galben / galben: uleiul de frână în conținut de apă de aproximativ 2%, lichid de frână, pot continua să folosească.

Verde / galben / galben / rosu: uleiul de frână în conținut de apă de aproximativ 3%, propunerea de înlocuire lichid de frână.

Verde / galben / galben / rosu / rosu: uleiul de frână în conținut de apă de cel puțin 4%, nivelul lichidului de frână trebuie să fie înlocuit imediat responsabil pentru foarte periculos.

Pachetul de informatii:

Dimensiune pachet:150x25x20mm/5.85x0.98x0.78in

Pachetul greutate:30g/1.05 oz

Generalul Cutie Pachet

Pachetul inclus:

1 x tester de lichid Frana

De remarcat:

1. Înlocuiți bateria dacă gree LED nu se aprinde nici mai mult dupa ce apasati pe buton.Se spala sonda cu tab apă după utilizare.

2.În caz de contact cu pielea contact cu lichid de frână, spălați pielea afectată sau haine cu apă.

3.Nu expuneți lichid de frână în atmosferă pentru o lungă perioadă de timp ca lichidul este extrem de higroscopic!

4.Nu sunt incluse bateria.Vă rugăm să cumpere de la magazinul dvs. local .Modelul de baterie este LR03 AAA.

Etichete: antifreez tester, multimetru xl830l, bandaje și benzi răni, vid de testare automata, tester de frana, benzi cu led-uri tester, tester lichid de frână, ulei tester, big bold bijuterii, turbo tester de vacuum

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model tester lichid de frână

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare