Canapea Huse Din Poliester Tesatura Catifea Dormitor, Fotoliu, Scaun Acoperitoare Decor

m142444

63.96lei

-66.52

130.48lei

-50 %

Produs nou

Descriere:

Upgrade-uri mai vechi tapițat fotoliu pentru a da un aspect mai sofisticat și de a proteja băncile de la zgârieturi, scurgeri și petele.

De înaltă calitate material elastic, moale si confortabil din poliester catifea pluș suprafață, prietenos cu pielea și antirid rezistente.

Potrivit pentru mese, banci dimensiuni - lungime 70-80cm(28-32in), lățimea de 80-92cm(32-36in), inaltime de 95-110 cm(37-43in)

Usor de instalat,trebuie doar să alunece pe canapea scaun și Puternic elastic pe marginea de jos concepute pentru a menține acoperitoare în locul fără constant alunecarea și tucking.

Acest huse sunt realizate pentru a ajuta la protejarea mobilierului de uzura de zi cu zi, lacrimă, scurgeri și petele.o perfectă necesar pentru acasă cu copii și animale de companie și, de asemenea, face casa ta arata ca noua.

Caietul de sarcini:

Material: Tesatura De Poliester

Pachetul Include:

1 Bucata Canapea Scaun De Acoperire

Notă:

UȘOR de întreținut: Mașină de spălat în apă rece.Se spală separat la ciclu blând, nu folosiți clor și fier.

Etichete: scaun bar, scaun, canapea coperta de catifea, președintele mao, scaun modern, grătar inox, acoperi canapea, material textil pentru tapiterie canapea, scaun loung, dormitor leagăn, întinde acoperitoare scaun

Utilizarea Fotoliu
Setați Tipul No
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Scaun De Acoperire
Stil Modern
Material Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare